Over ons

Jachthaven ‘Welgelegen’, is een beschutte jachthaven in het Noordoosten, ook wel het groene hart van Oegstgeest en heeft ruim veertig ligplekken, voornamelijk voor boten tot 8,5 meter. Oegstgeest ligt in de buurt van Leiden en is prima bereikbaar met de auto. Ook is er parkeergelegenheid op maximaal 20 meter afstand van uw ligplaats. Oegstgeest ligt in de top van Zuid-Holland en is daarom ook goed te bereiken vanuit Noord-Holland.

Jachthaven ‘Welgelegen’ staat bekend om de gemoedelijke, gezellige sfeer en beschikt verder over nog een aantal faciliteiten, waaronder Wi-Fi en een toiletgelegenheid. Ook is (drink)water inbegrepen bij de prijs die u betaalt voor een ligplaats en is elektra aanwezig tegen een meerprijs. Deze faciliteiten zullen ervoor zorgen dat uw verblijf in jachthaven ‘Welgelegen’ zeker prettig zal verlopen.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze jachthaven kunt u altijd een kijkje komen nemen, de havenmeester is altijd in de buurt om eventuele vragen te beantwoorden. Indien u op dit moment vragen heeft of direct een ligplaats wilt reserveren kunt u ook altijd contact opnemen.

Tel: 06 2000 2731

Historie

Jachthaven ‘Welgelegen’ draagt een rijke en interessante historie met zich mee. De jachthaven bestaat al ruim 100 jaar. Voordat deze plaats de functie van jachthaven ging vervullen, was het een vissersbedrijf waar vissers hun boten aanlegden en waar de vangst van de dag regelrecht naar de markt kon worden vervoerd.

De historische sfeer ervaart u door de authentieke omgeving op locatie. Dit in combinatie met de modernisering en omliggende natuur zorgt voor een unieke beleving.

Is door de geschiedenis van jachthaven ‘Welgelegen’ uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de jachthaven? Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Facebook Jachthaven Welgelegen