Ligplaatsen
De jachthaven beschikt over ruim 40 ligplaatsen voor boten tot 8,5 meter. Ook is het mogelijk om een overdekte ligplaats te huren. Jachthaven ‘Welgelegen’ is een goedverzorgde jachthaven omringd met historie. Door de groenstroken, goedverzorgde steigers en vlonders is het een geweldige omgeving om uw boot te stallen.

Bij ons beschikt u over een eigen steiger met verlichting. Tevens is er ruimschoots parkeergelegenheid op minder dan 20 meter van uw ligplaats. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van een toiletgelegenheid en (drink)water. Tegen een meerprijs kunt u ook gebruik maken van elektriciteit.

Jachthaven ‘Welgelegen’ bevindt zich midden in het groene hart, voor meer informatie over de omgeving en ligging van de jachthaven kunt u een kijkje nemen op de omgeving pagina.

Voor het reserveren van een ligplaats of het aanvragen van meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onderhoud
De jachthaven wordt beheerd door Jan Juffermans, een havenmeester met ervaring op het gebied van professioneel onderhoud en bouw van boten. In het verleden is er ook onderhoud en restoraties gepleegd aan regenboogklasse kampioenen.

Neem contact op met Jachthaven Welgelegen voor een ligplaatsreservering. Tel: 06 2000 2731